U kunt ons het beste bereiken via E-mail. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te antwoorden.

Instagram

Website: NoRisk Software

Image Alt

Wandelen op zaterdag

Ga je mee een rondje om in 't donker?

Dit jaar doen we het wel een beetje anders!

Je ogen zijn gewend aan het donker, het witte schelpenpad slingert voor je uit. Onder begeleiding van de maan lopen we een route van 5 kilometer door bos, over duin en langs het wad. Er wordt een beroep gedaan op al je zintuigen. Proef, ruik, voel en hoor de Vlielandse nacht tot leven komen.

Op de zaterdag in het Vuurtorenloop weekend organiseert de Noordwester in samenwerking met Staatsbosbeheer Vlieland een wandeling in het donker. Ook nu geen prestatieve wandeling, maar een wandeling die de zintuigen prikkelt. Vlieland behoort tot één van de donkerste plekken van Nederland. Hier kun je de nacht nog echt beleven en dat gaan we ook doen! Geen lichtkunst en versterkte muziek, maar al lopend en af en toe stilstaand ondergedompeld worden in nachtelijke sferen.

Wanneer

23 april 2022

Licht uit

Zintuigen aan

Iedereen

Doet mee

Afstand: 5 kilometer - Starttijd vanaf 20.30 uur - Startlocatie: De Noordwester, Dorpsstraat 150 - € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar ........ Afstand: 5 kilometer - Starttijd vanaf 20.30 uur - Startlocatie: De Noordwester, Dorpsstraat 150 - € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar ........

Organisatie:

Voor informatie en je vragen mail je naar info@denoordwester.nl