U kunt ons het beste bereiken via E-mail. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te antwoorden.

Instagram

Website: NoRisk Software

Image Alt

Overnachten

VLIERIJCK

Appartementen hotel Vlierijck combineert het comfort van uw eigen ruime appartement met de faciliteiten van een hotel. Rustig gelegen, direct bij de veerboot, met het gezellige centrum van Vlieland om de hoek.

Zeil&Slaap Arrangement

Op de avond van zaterdag 23 april 2020 ben je vanaf 12:00 uur welkom aan boord van de klipper, ligplaats Willemshaven Harlingen. Maandag om 14.00 uur meren we weer af aan de kade in Harlingen.

Hotel Zeezicht

Hotel Zeezicht op Vlieland biedt u verschillende fantastische kamers met uitzicht over het dorp, de haven, de vuurtoren en de altijd mooie Waddenzee. De 41 comfortabele kamers van Hotel Zeezicht op het waddeneiland Vlieland zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken, waaronder een gratis WiFi verbinding.

Hotelletje De Veerman

Hotelletje de Veerman** aan zee is een comfortabel, gastvrij en vooral knus hotel op Vlieland. Het is gelegen aan het eind van de Dorpsstraat in het rustige gedeelte. Onderaan de Waddenzeedijk en onder de voet van onze trots, de vuurtoren. In ongeveer 15 minuten loopt u vanaf de aanlegplaats van de veerdienst Harlingen-Vlieland naar ons hotelletje.

Kampeerterrein Stortemelk

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Stortemelk heeft ook sfeervolle boshuisjes en duinhuisjes – voor elk jaargetijde – en voor tijdens het kampeerseizoen een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

WestCord Hotels

WestCord Hotels biedt twee hotels op Vlieland: Strandhotel Seeduyn (4-sterren) aan het strand en Hotel de Wadden in de Dorpsstraat. Elk hotel heeft zijn eigen charme en ligging, maar bij beide bent u verzekerd van het WestCord gastheerschap.

Slaapschepen

Geniet van de gastvrijheid en gezelligheid aan boord van een klassiek zeilschip en boek een hut bij Slaapschepen. Inclusief dekbedden/beddengoed en ontbijt.

Hotel Doniastate

Hotel DoniaState Vlieland, uniek gelegen in het bos en duin. Op loopafstand van het gezellige dorpje Vlieland en het Noordzeestrand van Vlieland. Alle kamers hebben een balkon of terras met uitzicht over bos en duin.

Het Vlieland Hotel

De stijlvolle retromeubels brengen u terug in de tijd en de historische foto’s dragen bij aan de ervaring van het eiland Vlieland. Dirk, Esther en medewerkers zetten gastvrijheid voorop en proberen de eilandgasten zo veel mogelijk thuis te laten voelen. Dat is Het Vlielandhotel.

De Herbergh van Flielant

De Herbergh van Flielant is een gezellig hotel restaurant met 10 kamers gelegen in de pittoreske Dorpsstraat van Oost-Vlieland, op loopafstand van de Veerboot en het Noordzeestrand.