U kunt ons het beste bereiken via E-mail. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te antwoorden.

Instagram

Website: NoRisk Software

Image Alt

Corona

De Vuurtorenloop Vlieland 2020 is afgelast!

De maatregelen die door de Rijksoverheid en de RIVM genomen zijn in de strijd tegen COVID-19 (het coronavirus), hebben tot gevolg dat de Vuurtorenloop Vlieland op 18 en 19 april 2020 helaas niet door kan gaan. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug?

Alle deelnemers aan de Vuurtorenloop Vlieland 2020 krijgen een deel van het inschrijfbedrag terug. Volledige restitutie van het inschrijfbedrag is helaas niet mogelijk, gezien alle kosten die reeds gemaakt zijn en verplichtingen die reeds aangegaan zijn. Volledige restitutie zou het einde betekenen van de Vuurtorenloop Vlieland. We willen het voortbestaan van de Vuurtorenloop garanderen. We willen niets liever dan de komende jaren weer een geweldig evenement organiseren. Vanwege de onvoorziene omstandigheden, hopen we op het begrip van onze deelnemers. U ontvangt hier allemaal een E-mail over.

Ik wil de Vuurtorenloop graag ondersteunen. Ik hoef mijn geld niet beslist terug.

We stellen dit zeer op prijs, maar de terugbetaling verloopt via een geautomatiseerd systeem. U steunt ons het beste door u volgend jaar weer in te schrijven. We zien u heel graag weer terug!

Wanneer kan ik mijn inschrijfgeld terug verwachten?

Daar kunnen we op dit moment nog geen uitspraken over doen, omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van externe partijen.

Kan ik mijn inschrijving ook laten staan tot volgend jaar?

Dat is voor ons voor ons operationeel helaas niet te doen. Dus graag opnieuw inschrijven. We communiceren via social en de website wanneer de inschrijving voor 2021 open gaat.

Wanneer vindt de volgende editie van de Vuurtorenloop plaats?

Volgend jaar vindt de Vuurtorenloop Vlieland plaats op zaterdag 17 en zondag 18 april 2021.

Wat doe ik met mijn bootkaartje?

Hiervoor verwijzen we u door naar Rederij Doeksen.

Wat doe ik met mijn geboekte overnachting(en)?

Hiervoor verwijzen we u door naar de betreffende logiesverstrekker.

Kan ik nog wel naar Vlieland komen?

Hier kunnen wij vooralsnog geen uitspraken over doen. We raden u aan hiervoor de berichtgeving van de overheden in de gaten te houden.

Ik heb nog andere vragen – waar kan ik terecht?

U kunt uw vraag stellen via info@vuurtorenloop.nl. Door de vele vragen die we op het moment krijgen, kan het even duren voordat u antwoord krijgt. We hopen hiervoor op uw begrip.